Η Dimand υπέγραψε σύμβαση για έργο στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο επιχειρηματίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία Dimand. συνομιλούν κατά τη διάρκεια τελετής για την υπογραφή σύμβασης του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα σύνοδα έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας», στην Περιφέρεια Αττικής, Αθήνα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της παρακείμενης οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και παρεμβάσεων σε γύρω δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.  Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 14.274.193 ευρώ, το οποίο είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Το σχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη βύθιση τμήματος της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου και του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας, προκειμένου το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα ο δρόμος να πεζοδρομηθεί για να διευκολύνει την προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων.
Η σύμβαση υπεγράφη στα γραφεία της περιφέρειας Αττικής, που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και από τον υπεύθυνο της αναδόχου εταιρείας, Dimand, Δημήτρη Ανδριόπουλο.
Το παρών έδωσαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλ. Αλεξίου, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος Α.Ε.» Ν. Στράτος, καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Δ. Μαύρος και Στ. Σεραφείδης.