«Κολοτούμπα» από κυβέρνηση, αλλάζει το νόμο για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ, Ξάνθη

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ

Τη γνωστή άσκηση της «κολοτούμπας» ακολουθεί και η παρούσα κυβέρνηση, η οποία με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη και τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις που την συνόδευσαν, κάνει πίσω και αναγγέλλει νομοθετική παρέμβαση ώστε να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως με απόφαση του Πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.

Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Προηγουμένως ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε τη διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία με απόφση του αρχηγού του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 

Η Ελλάδα στενάζει στη ζούγκλα του ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ολυμπιακός…