Κορωνοϊός: 124 τα θύματα στη χώρα – Τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες

Παρά τα ευχάριστα νέα της Τετάρτης για την πορεία του νέου κορωνοϊού και την καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας σε σχέση με άλλες στην Ευρώπη, οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται. Πλέον οι νεκροί ανέρχονται σε 124, καθώς μέσα σε λίγες ώρες καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταίο θύμα είναι ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σωτηρία. ,

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως τα ξημερώματα έφυγαν από τη ζωή ακόμα δύο άνθρωποι. Ένας άνδρας 88 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (ΧΑΠ, υπερλιπιδαιμία) και ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στον «Ερυθρό» στην Αθήνα.

Θετικά νέα από τη Λάρισα

Την ίδια ώρα, θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σχετικά με την πορεία των ασθενών που νόσησαν από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ο λόγος είναι ότι αποσωληνώθηκαν τρεις από τους τέσσερις ασθενείς και συγκεκριμένα ένας 68χρονος Γερμανός από το Πήλιο, ένας 70χρονος Λαρισαίος και ένας 82χρονος από την περιοχή Δαμάσι.

Ό άνδρας από την περιοχή του Δαμάσι βγήκε σήμερα  και από την ΜΕΘ του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Σήμερα γιατροί και νοσηλευτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με χειροκροτήματα, καθώς το γεγονός αυτό είναι μια καλή εξέλιξη για την πορεία της υγείας των ασθενών που δίνουν την μάχη με τον ιό.