Κορυφαίο boutique resort στον κόσμο το Santo Oia Luxury Suites & Spa

Tο ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa απέσπασε σημαντική διάκριση κατακτώντας το βραβείο «World’s Leading Boutique Resort 2019» από το θεσμό World Travel Awards. Η τελετή απονομής των ετήσιων “World Travel Awards” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28η Νοεμβρίου στο Royal Opera House Muscat στο Ομάν. Στην εκδήλωση της τελετής βράβευσης του ξενοδοχείου παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς και ο Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Μάνος Μπορμπουδάκης.

Ο κος. Ανδρέας Μεταξάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group με τον κο. Μάνο Μπορμπουδάκη, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στην Οία της Σαντορίνης, άνοιξε τις πόρτες του το 2016 ως η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Metaxa Hospitality Group, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1975. Χτισμένο σε προνομιακή θέση, προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πανοραμική θέα στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας. Αποτελείται από 57 σουίτες και βίλλες, ενώ διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, βραβευμένο Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και για τους λάτρεις των γεύσεων, το εστιατόριο Alios Ilios, με έμφαση στη δημιουργική Ελληνική κουζίνα.

Μέσα στα πρώτα τέσσερα έτη λειτουργίας του, το πολυτελές Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa έχει ξεχωρίσει για το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του και την άρτια μελέτη χώρων και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την κομψότητα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία διαμονής.
Το ξενοδοχείο έλαβε φέτος και το βραβείο «Europe’s Leading Boutique Resort». Η διπλή βράβευση αναδεικνύει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως τον ιδανικό προορισμό για διακοπές πολυτελείας στο νησί της Σαντορίνης.

Ο κος. Ανδρέας Μεταξάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group με τον κο. Graham Cooke, Ιδρυτής των World Travel Awards και τον κο. Μάνο Μπορμπουδάκη, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia

Ο κος. Ανδρέας Μεταξάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group με τον κο. Graham Cooke, Ιδρυτής των World Travel Awards και τον κο. Μάνο Μπορμπουδάκη, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο κ. Μεταξάς αναφερόμενος σε αυτήν τη σημαντική επιτυχία δήλωσε: «Η ανάδειξη του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa σε «World’s Leading Boutique Resort» για το 2019 μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Υποδεχόμαστε με χαρά και μεγάλη τιμή τη σπουδαία αυτή διάκριση που αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας και της δέσμευσής μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου. Η επιτυχία του ξενοδοχείου οφείλεται στην προσήλωση όλης της ομάδας του Santo Maris στην προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας και σε αυτούς αφιερώνεται το βραβείο. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες ώστε να αποτελούμε έμπνευση και σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού.»

Ο διεθνούς κύρους θεσμός, «World Travel Awards», αναγνωρίζει και αναδεικνύει την αριστεία τα τελευταία 26 χρόνια. Αποτελεί ορόσημο στον παγκόσμιο τουρισμό, ενισχύοντας την προσπάθεια των τουριστικών επιχειρήσεων να εξελίσσονται και να καινοτομούν. Η διάκριση των κορυφαίων του θεσμού προήλθε κατόπιν ψηφοφορίας από εξέχοντες επαγγελματίες του κλάδου και το ευρύ κοινό.