Μίλησε και η Σπυράκη για το μετρό, αλλά δεν είπε κουβέντα για τα εκατομμύρια που θα πάνε στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη πήγε για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για το μετρό.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε χριστουγεννιάτικη συναυλία που οργάνωσε η ίδια, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στον Κινηματογράφο «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης. Μιλώντας μεταξύ άλλων για το μετρό Θεσσαλονίκης, η κυρία Σπυράκη είπε πως «αυτό που έχει σημασία είναι να μην διαιωνιστεί αυτή η αντιπαράθεση, γιατί αυτό που ζήσαμε στην πόλη είναι ότι όποιος θέλει να κάνει καριέρα χρησιμοποιεί το Μετρό και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το έργο για να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομά του. Η συνεννόηση κι ο σεβασμός των θεσμικών αποφάσεων θα διευκολύνουν στην ολοκλήρωση του έργου».
Μάλιστα είπε επίσης, πως περνούσε από παιδί στην αποκαλούμενη “τρύπα του Κούβελα”, και ήρθε στην πρώτη της θητεία ως ευρωβουλευτής να επιθεωρήσει ένα έργο που εξακολουθούσε να είναι τρύπα ενώ  τώρα ακόμη περιμένει στη δεύτερη θητεία της ως ευρωβουλευτής να ολοκληρωθεί ένα έργο «που το οφείλουμε στους πολίτες και στην πόλη μας».

Αρκεί να είναι με τα λεφτά των άλλων, να  προσθέσουμε εμείς και αρκεί να αυξάνονται οι προϋπολογισμοί υπέρ συγκεκριμένων εργολάβων όπως στη συγκεκκριμένη περίπτωση προς την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η οποία έχει αναλάβει το μετρό της Θεσσαλονίκης και κατ΄επέκκταση την πρόσθετη εργλολαβία για την απομάκρυνση των αρχαιοτήτων, που ενέκρινε πρόσφατα το ΚΑΣ.