Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της B2Kapital στην Ελλάδα ο Levon Kazarian

Η B2Kapital, θυγατρική του νορβηγικού Ομίλου B2Holding στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Levon Kazarian, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.
Ο νυν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Χριστοφόρου, τίθεται Επικεφαλής του Ομίλου B2Holding στον τομέα Διαχείρισης Εταιρικών & Ενυπόθηκων Στοιχείων Ενεργητικού (Group Head Corporate & Secured Asset Management).
Σχολιάζοντας την επικείμενη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Levon Kazarian δήλωσε τα εξής: “Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που αναλαμβάνω τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ελλάδα.
Βρίσκομαι στην εταιρεία από τότε που αριθμούσε 8 άτομα. Εργαζόμαστε ως οικογένεια, αποτελούμε μια ομάδα με κοινή κουλτούρα, κοινή φιλοσοφία και κοινό όραμα. Το αξιακό και το γνωστικό μας επίπεδο μας καταξιώνει στην εγχώρια αγορά και επιτρέπει σε αρκετά στελέχη μας – άνω των 10 μέχρι σήμερα – να αναλάβουν θέσεις ευθύνης σε ομιλικό επίπεδο.
Ευχαριστώ τη Β2Holding, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γιώργο για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου στη μέγαλη αγορά ΜΕΑ στην Ελλάδα»
Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφόρου σημείωσε τα εξής:”Η B2Kapital διαθέτει στελέχη που ξεχωρίζουν για το ήθος, τις δυνατότητες, τον επαγγελματισμό τους και το ομαδικό τους πνεύμα.
Ευχαριστώ το Λεβόν για τη στενή μας συνεργασία και τη συμβολή του στην θετική εξέλιξη της B2Kapital Ελλάδος.
Έχω την βεβαιότητα ότι υπό την καθοδήγηση του, ο οργανισμός θα συνεχίσει την επιτυχημένη και ανοδική του πορεία και τα επόμενα χρόνια”.