
Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, ορίστηκε ως ανεξάρτητο μέλος ο Μάρκος Βερέμης διευθύνων σύμβουλος της της εταιρείας Upstream.
Η SoftOne επιχειρεί να υιοθετήσει κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου Olympia και «ανοίγει» το διοικητικό της συμβούλιο σε ανεξάρτητα μέλη, τα οποία μέσα από την ευρεία επιχειρηματική τους αντίληψη, την εμπειρία, τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και την αποδεδειγμένη ακεραιότητά τους θα συνδράμουν στην ανάπτυξη της εταιρείας.
Ο Μάρκος Βερέμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB. Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου, μαζί με τον Αλέξιο Βρατσκίδη, ίδρυσε την εταιρεία τεχνολογίας Upstream Α.Ε., η οποία έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών (m-commerce).
Έτσι, η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ρούμπεν Μπουρλάς
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καραγιάννης
Διευθύνων Σύμβουλος: Αντώνιος Κυριαζής
Μέλη:
Ιωακείμ Χαμαμτζόγλου, Ιωάννης Καρατζίκος, Δημήτρης Βαλαχής, Ανανίας Αρενίκης και Μάρκος Βερέμης