
O πρώην πρόεδρος και CEO της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Steven Mnoutsin δήλωσαν ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, στην περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Μπλανκφέιν ήταν πρόεδρος της τράπεζας Goldman Sachs στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης έκανε μία επικριτική ανάρτηση στο Twitter για τον Μπέρνι Σάντερς, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Βερμόντ κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό κύκλου του Νιου Χάμσαϊρ, το βράδυ της Τρίτης.
If Dems go on to nominate Sanders, the Russians will have to reconsider who to work for to best screw up the US. Sanders is just as polarizing as Trump AND he’ll ruin our economy and doesn’t care about our military. If I’m Russian, I go with Sanders this time around.
— Lloyd Blankfein (@lloydblankfein) February 12, 2020
“Ο Σάντερς είναι τόσο πολωτικός, όσο ο Τραμπ και θα καταστρέψει την οικονομία μας, ενώ δεν νοιάζεται για τον στρατό μας,” έγραψε ο Μπλανκφέιν, παρατηρώντας ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σάντερς.
Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μπλανκφέιν, αναφορικά με την τοποθέτηση ότι ο πρόεδρος Σάντερς θα “καταστρέψει” την οικονομία, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση που έδωσε χθες στο Κογκρέσο, δήλωσε, “Νομίζω ότι ο Λόιντ Μπλανκφέιν δεν θα μπορούσε να είναι σωστότερος σε αυτό.”

































