Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις βόλτες Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βόλτα του ίδιου με το ποδήλατο την Κυριακή στην Πάρνηθα, μία ημέρα μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη που υποφέρει από τα θύματα της πανδημίας  και το σπάσιμο της καραντίνας ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου τύπου. Ταυτόχρονα ασκεί κριτική και στα στα κανάλια «που δεν έπαιξαν το θέμα»,

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:  «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Εκτός από τον πρωθυπουργό που έκαν βόλτες με το ποδήλατο στην Πάρνηθα και η σύζυγός του Μαρέβα εθεάθη να κάνει βόλτες με μηχανή εντούρο στην Πάρνηθα με ομάδα άλλων μοτοσικλετιστών.