Παγωτά Κρι Κρι Kids: Τρεις νέες απολαυστικές γεύσεις για τους μικρούς φίλους

Το παγωτό ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη λιχουδιά μικρών και μεγάλων και τα αγαπημένα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι η αφετηρία για το πιο δροσιστικό καλοκαίρι!

Τρεις νέες γεύσεις φέρνουν αυτό το καλοκαίρι τα παιδικά παγωτά Κρι Κρι Kids. Ο Scooby Doo και η παρέα του φέρνουν καταπληκτικά νέα για τους φίλους τους. O νέος, ακαταμάχητος πύραυλος Κρι Κρι Kids Scooby Doo συνδυάζει τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών βανίλια & κακάο με λαχταριστά σοκομπιλάκια για topping.

Ο Scooby Doo ζωντανεύει μέσα από το κινητό σας σκανάροντας το QR code που υπάρχει πάνω στην συσκευασία για ατελείωτο παιχνίδι με τον αγαπημένο Scooby Doo και την παρέα του.

Οι αγαπημένοι μας υπερήρωες PJ Masks εμφανίζονται και στο νέο παγωτό Κρι Κρι Kids. To νέο κυπελάκι Κρι Κρι Kids PJ Masks με απολαυστικό παγωτό βανίλια & κακάο, φτιαγμένο με φρέσκο γάλα, θα ξετρελάνει του μικρούς μας φίλους. Ενώ τα απίθανα δωράκια fingermasks με τους 3 υπερήρωες με πιτζάμες, τον Cat boy, τον Gecko και την Owlette, υπόσχονται παιχνίδι που δεν θα τελειώσει ποτέ!

Επειδή καλοκαίρι χωρίς γρανίτα δε γίνεται, η Top Mix στριφογυριστή γρανίτα ξυλάκι αποτελεί τη νέα δροσιστική έκπληξη, με έναν μοναδικό συνδυασμό φρούτων που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Απολαυστικές γεύσεις ροδάκινου, passion fruit, μούρων και μήλου γίνονται ένα για να δροσίσει μικρούς και μεγάλους!

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ με έδρα τις Σέρρες είναι η μοναδική ελληνική εταιρία παγωτού με πανελλαδική διανομή και γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι και πώς να χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης στα παιδιά. Η Κρι Κρι αξιοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και προδιαγραφές ποιότητας για να παράγει με την ίδια αγάπη και με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες τα προϊόντα της για πάνω από 60 χρόνια.