Περιφέρεια Β. Αιγαίου: «Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών» η απουσία Μουτζούρη από το Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το ραντεβού του Μεγάρου Μαξίμου πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και σε αυτό δίνουν το “παρών” οι δήμαρχοι της Χίου, της Λέσβου και της Σάμου, καθώς και οι αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου.

O  Περιφερειάρχηw Β. Αιγαίου  δεν θα παρευρεθεί τελικά στον διάλογο του πρωθυπουργού με τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους Λέσβου, Χίου και Σάμου, στο Μαξίμου, ώστε να γίνει μια προσπάθεια εκτόνωσης στα νησιά.

Σήμερα, με ανακοίνωση, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, «γίνεται γνωστό ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών».

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν».