Προηγείται στη Τζόρτζια και ο δεύτερος Δημοκρατικός υποψήφιος Όσοφ

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος στις επαναληπτικές εκλογές για τις δύο έδρες της Γερουσίας στην πολιτεία Τζόρτζια, Τζον Όσοφ συγκεντρώνει το 50,3% των ψήφων και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Ντέιβιντ Περντιού το 49,7%, με καταμετρημένο το 98% των ψήφων που υπολογιζόταν ότι θα κατατεθούν στην πολιτεία αυτή των νότιων ΗΠΑ, με τον Όσοφ να προηγείται με 24.859 ψήφους, σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρίας Edison Research.

Νωρίτερα, ο Δημοκρατικός υποψήφιος Ράφαελ Γουόρνοκ κέρδισε τις επαναληπτικές εκλογές για μία έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ απέναντι στη Ρεπουμπλικάνα νυν γερουσιάστρια Κέλι Λέφλερ, σύμφωνα με τις προβολές της εταιρίας Edison Reserch, αλλά ποιο κόμμα θα ελέγχει το Σώμα παραμένει μετέωρο καθώς μια δεύτερη αναμέτρηση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Ο Γουόρνοκ, ένας βαπτιστής ιερέας, νίκησε τη Ρεπουμπλικάνα γερουσιάστρια Κέλι Λέφλερ σε μία από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις στην Τζόρτζια, ανέφερε η Edison.

Όμως το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμη κριθεί στην αναμέτρηση για τη δεύτερη έδρα της νότιας αμερικανικής πολιτείας στη Γερουσία ανάμεσα στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Όσοφ και τον Ρεπουμπλικανό νυν γερουσιαστή Ντέιβιντ Περντιού.