Ρέθυμνο: Σώοι οι τρεις κτηνοτρόφοι στον Μυλοπόταμο – Εντοπίστηκαν στον Ψηλορείτη

Καλά στην υγεία τους φαίνεται ότι είναι οι τρεις αγνοούμενοι κτηνοτρόφοι για τους οποίους έχει στηθεί επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ψηλορείτη στην περιοχή Αραβάνες στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Τα συνεργεία τους εντόπισαν και τους κατεβάζουν.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ότι ο Πρόεδρος της αρχαίας Ελεύθερνας κ. Παρασύρης επικοινώνησε με έναν από τους τρεις κτηνοτρόφους και ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυλοποτάμου Μανούσο Χιωτάκη, πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Μυλοποτάμου Μανώλη Καλυβιανάκη. Η υπόθεση άρχισε όταν ο αντιδήμαρχος επιχείρησε να πάει στο ποιμνιοστάσιό του για να ταΐσει τα ζώα του, ωστόσο στη διαδρομή κόλλησε το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια από τον αδερφό του και τον κουνιάδο του.

Οι δύο επιχείρησαν να βοηθήσουν τον κ. Καλυβιανάκη. Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη τους. Όλο το βράδυ τα συγγενικά τους πρόσωπα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι από τα ξημερώματα ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Σε αυτή συμμετέχουν στελέχη της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς οι έρευνες γίνονται σε υψόμετρο 1000 μέτρων εν μέσω κακοκαιρίας.