Το ΠΑΜΕ έκανε σποτ την τούμπα Κατρούγκαλου (Βίντεο)

«Με βάση τον αυτοσαρκασμό του κ. Κατρούγκαλου του αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο, ευχόμενοι περαστικά». Αυτό επισημαίνεται σε κείμενο που συνοδεύει το σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργιακή συγκέντρωση στις 18 Φεβρουαρίου στα Προπύλαια.

«Το δικαίωμα στην ασφάλιση αφορά όλους… ακόμη κι αυτούς που μας την στέρησαν. Παλεύουμε ενάντια στο νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση» αναφέρει το ΠΑΜΕ, καλώντας σε συμμετοχή στην απεργία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, έχουν χρησιμοποιηθεί εικόνες από τον πρόσφατο τραυματισμό του Γιώργου Κατρούγκαλου κατά τη διάρκεια αγώνα μπάντμιντον.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Εργασίας υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης. Οι συμμετέχοντες εκφράζουν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. «Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, ελευθεροεπαγγελματίες, αγρότες, επιστήμονες, άνεργοι. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τη ζωή μας ολόκληρη» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.