Τσ σενάρια για την αντικατάσταση του Παύλου Μυλωνά, ποιοί τον θέλουν εκτός Εθνικής Τράπεζας

Νευρική κρίση προκαλούν στα κορυφαία κλιμάκια της Εθνικής Τράπεζας τα σενάρια που διακινούνται για αντικατάσταση του κ. Μυλωνά.

Στην Εθνική επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν το κέντρο εξουσίας από το οποίο προέρχεται η σχετική φημολογία, για να μπορέσουν να οργανώσουν την άμυνά τους.

Βέβαια δεν πιστεύουν στα σενάρια που εμφάνιζαν τον Αλογοσκούφη να αντικαθιστά τον Μυλωνά.

Το όνομα του πρώην τσάρου της Οικονομίας έπεσε ως λαγός, για να περάσει στη συνέχεια ο πραγματικός ενδιαφερόμενος που προωθούν τα κέντρα εξουσίας.

*****************

Το ερώτημα είναι ποιοι θέλουν τον κ. Μυλωνά εκτός διοίκησης της Εθνικής.

Καλά πληροφορημένη πηγή που γνωρίζει τα τραπεζικά παρασκήνια, με ενημέρωσε ότι τα σενάρια αντικατάστασης του Μυλωνά έχουν βάση γιατί έχει συγκρουστεί με ισχυρούς παράγοντες της διαπλοκής.

Τα αιτήματα για δύο δανειακές συμβάσεις μεγάλων ομίλων τα οποία δεν εγκρίθηκαν ενεργοποίησαν τα σενάρια για την απομάκρυνσή του από το τιμόνι της Τράπεζας.

*****************

Στο Μαξίμου ακολουθούν την τακτική του Πόντιου Πιλάτου και νίπτουν τας χείρας τους για τη φημολογία αντικατάστασης του Μυλωνά.

Κορυφαίος παράγοντας υποστηρίζει ότι για την κυβέρνηση δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασής τους, υπογραμμίζοντας όμως με νόημα ότι οι διοικητές των τραπεζών δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.