Τζον Μπον Τζόβι: Τρία χρόνια προσπαθεί να ξεφορτωθεί ακίνητο …20 εκατ. δολαρίων

Εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί ο Τζον Μπον Τζόβι να «ξεφορτωθεί» το «ανάκτορο» που έχτισε στο Νιου Τζέρσεϊ. Η εταιρεία Christie’s International Real Estate εκτίμησε το ακίνητο, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 1999 και διήρκησε δύο χρόνια, στα 20 εκατ. δολάρια.
Το ακίνητο βρίσκεται στον ποταμό Navesink, μόλις μια ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη και ο 57χρονος τραγουδιστής είχε προσλάβει τον αρχιτέκτονα Robert A.M. Stern για να σχεδιάσει το σπίτι των ονείρων του.
Το ακίνητο βρίσκεται χτισμένο σε έκταση 15 στρεμμάτων και έχει αποκλειστική πρόσβαση στον ποταμό, καθώς διαθέτει ιδιωτική αποβάθρα. Είναι εμπνευσμένο από τα σπίτια της γαλλικής εξοχής και διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια.
Οι επισκέπτες το πρώτο που αντικρίζουν μπαίνοντας στο σπίτι είναι ένα τεράστιο φουαγιέ που καταλαμβάνει τους δύο ορόφους με μία ημικυκλική σκάλα να οδηγεί στον δεύτερο όροφο, ενώ διαθέτει και ανελκυστήρα.
Η κουζίνα συνδέεται με το σαλόνι, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο κινηματογράφο.
Μία πτέρυγα του σπιτιού περιλαμβάνει τέσσερα δωμάτια, με μία μάστερ κρεβατοκάμαρα δικό του μπάνιο, γκαρνταρόμπα και καθιστικό.
Στον εξωτερικό χώρο διαθέτει πισίνα με πέργκολα και διαμορφωμένους κήπους.
Το ακίνητο προορίζονταν για κάτι περισσότερο από σπίτι για την οικογένεια του Τζον Μπον Τζόβι καθώς γύρω από το κύριο κτίσμα δημιουργήθηκαν ξεχωριστά μικρότερα σπίτια.
Ένα από αυτά περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, μπαρ και αίθουσα παιχνιδιών.