Μποτιλιάρισμα στην Πάρνηθα, αφού όλοι ακολουθούν το παράδειγμα του πρωθυπουργού – Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία

Σε διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Πάρνηθος προχώρησε στις 11.30 η τροχαία, λόγω αυξημένης κίνησης, καθώς δεκάδες πολίτες επιχείρησαν να πάνε με τα αυτοκίνητά τους και τις οικογένειές τους στο βουνό ή περίξ του βουνού για να παίξουν με το χιόνι ή για άλλες αθλοπαιδιές, ακολουθώντας το προ μηνών παράδειγμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κόσμος διψάει για να βγει έξω από το σπίτι του και σπεύδει να προλάβει αφού η κυκλοφορία απαγορεύεται μετά τις 6 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα στην Αττική.

Όμως η κίνηση ήταν τόσο μεγάλη που όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία διακόπηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο σε τρία σημεία, και συγκεκριμένα στο ύψος του τελεφερίκ και του ΟΤΕ, καθώς και στην συμβολή με την οδό Φιλίας των Λαών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στην απόφαση αυτή προχώρησε η τροχαία για λόγους ασφαλείας, καθώς λειτουργεί ακόμα μια λωρίδα στην λεωφόρο Πάρνηθος, επειδή δεν έχουν καθαρίσει τελείως τα χιόνια και παρατηρήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα από τους κατοίκους της πρωτεύουσας που βγήκαν για εκδρομή λόγω του καλού καιρού.

Στα παραπάνω σημεία γίνεται αναστροφή των οχημάτων.