Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει στο πρόσωπο του Μιχάλη Σεϊτη αθλητισμό, θέληση και αξίες

Διακρίνονται από αριστερά ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς και ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Σεϊτης

Tον Μιχάλη Σεΐτη, κορυφαίο Έλληνα αθλητή του στίβου παραολυμπιονικών και κάτοχο παγκόσμιων ρεκόρ στηρίζει η Εθνική Τράπεζα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, ο Μιχάλης Σεΐτης με τις διεθνείς διακρίσεις του έχει κάνει περήφανους τους Έλληνες και τη χώρα μας. Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ. Το 2017 κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου παραολυμπιονικών στο Λονδίνο στα 400μ και το ασημένιο στα 200μ, ενώ το 2019 το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Ντουμπάι.

Ο Μιχάλης Σεΐτης, όμως, πέρα από τις αθλητικές του διακρίσεις, αποτελεί για όλους μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά σύμβολο και ζωντανό εκφραστή της ιδέας ότι με δύναμη ψυχής, θέληση και προσήλωση στο στόχο είμαστε ικανοί να πετύχουμε τα πάντα.

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τις πολιτισμικές αξίες που εκφράζει το αθλητικό ιδεώδες και θα συνεχίσει να συμβάλλει σε δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος τόσο του αθλητισμού, όσο και της κοινωνίας ευρύτερα.