Προβληματισμός για τον πόλεμο ανάμεσα σε ενεργειακούς ομίλους, οι επίορκοι αστυνομικοί και το στοιχηματικό φαβορί στο ΚΙΝΑΛ

Προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου για τον πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα σε ενεργειακούς ομίλους.

Το τελευταίο διάστημα οι πάροχοι ενέργειας επιχειρούν να αποσπάσουν πελατεία ο ένας από τον άλλον, πείθοντας καταναλωτές ότι τα νέα συμβόλαια είναι φθηνότερα.

Η άγρια σπέκουλα έχει προκαλέσει κινητικότητα στο 3% των πελατών η οποία συνεχίζεται και αναμένεται να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό.

Ο πόλεμος συμβολαίων μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση ισχυρών παραγόντων , προκαλώντας παράπλευρες απώλειες σε πολιτικό επίπεδο.

***************

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Βορρά και Νότο αναμένεται να προκαλέσει το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και οι Μακρόν, Ντράγκι και άλλοι ηγέτες του Νότου το θεωρούν ξεπερασμένο γιατί περιορίζει τη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για μεγάλα project όπως αυτό της πράσινης μετάβασης.

Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πράσινη μετάβαση απαιτούνται κεφάλαια για αναθεώρηση του Συμφώνου, επισημαίνει ο πρωθυπουργός.

Όπως αντιλαμβάνεστε άρχισαν τα όργανα πριν ακόμη ορκιστεί η νέα κυβέρνηση στο Βερολίνο.

***************

Η έρευνα για τη μαφία των επίορκων αστυνομικών θα συνεχιστεί γιατί η εκτίμηση που κυριαρχεί στους αδιάφθορους της Κατεχάκη είναι ότι εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί.

Η συμμορία των αστυνομικών που αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες διαπλέκονταν και με τον Αλβανό που δολοφονήθηκε πρόσφατα σε βενζινάδικο στη Νίκαια.

Πριν τη δολοφονία του, ο Αλβανός είχε αγοράσει από τη μαφία των αστυνομικών νέα ταυτότητα και διαβατήριο και εμφανίζονταν ως ομογενής από τον Καζακστάν.

***************

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, οι στοιχηματικές εταιρείες εμφανίζουν ως φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των μηχανισμών του παλιού ΠΑΣΟΚ και κυρίως των στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους συνεταιριστές και τους συνδικαλιστές.

Εχει εξασφαλίσει επίσης τη στήριξη από δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ έχει μεγάλο προβάδισμα στο πράσινο νησί, δηλαδή τη Κρήτη.