Σύγκρουση γιγάντων στην ενέργεια, κόκκινος συναγερμός για την Τουρκία και ο φαντομάς εφοπλιστής

Μετωπικό χαρακτήρα προσλαμβάνει η σύγκρουση δύο κορυφαίων επιχειρηματικών παραγόντων που δραστηριοποιούνται εκτός των άλλων και στον χώρο της ενέργειας.

Το Μαξίμου παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τη σύγκρουση των γιγάντων γιατί φοβάται ότι ενδεχόμενη κλιμάκωσή της θα προκαλέσει παράπλευρες απώλειες και σε πολιτικό επίπεδο.

***********

«Ξεχάστε το ενδεχόμενο lockdown και τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων». Το μήνυμα αυτό εκπέμπει το Μαξίμου προς τους υπουργούς, διαβεβαιώνοντας ότι τα σενάρια που κυκλοφορούν για νέα περιοριστικά μέτρα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

«Σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να επιβάλει μέτρα που θα αποβούν καταστροφικά για την οικονομία και την κοινωνία», επισημαίνει κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας.

***********

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα επικρατεί κόκκινος συναγερμός μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία.

Το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών επικεντρώνεται στην κινητικότητα των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε διάφορα στρατόπεδα στην ηπειρωτική χώρα.

Σε περίπτωση που εντοπίσουν μετακινήσεις προς τα παράλια και τα σύνορα του Εβρου, τότε θα χτυπήσει κόκκινος συναγερμός.

***********

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι ένας κατά φαντασίαν εφοπλιστής παραμύθιασε έναν ιδιοκτήτη περιφερειακού καναλιού ότι θα χρηματοδοτήσει την έκδοση μίας εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Όταν έφτασε η ώρα να τοποθετήσει κεφάλαια, ο φαντομάς εφοπλιστής εξαφανίστηκε και το εγχείρημα οδηγήθηκε σε ναυάγιο.