Τα χρώματα Kraftpaints στο Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας και η Aia Relate της Αλεξίας Μπακογιάννη που χαίρεται

Η παλέτα, που δίνει χρώμα στην καθημερινότητά μας και βάφει με τα ποιοτικά της, ανεξίτηλα χρώματά τους δρόμους της πόλης μας (γράφω ως Αθηναίος) ανήκουν στην σειρά χρωμάτων Kraft Paints.
Ποιός φροντίζει την προϊοντική εικόνα των χρωμάτων; H εταιρεία Aia Relate, της κυρίας Αλεξίας Μπακογιάννη, αδελφής του Κώστα Μπακογιάννη του δημάρχου όλων των Αθηναίων και εμού προσωπικά.
Σε ότι αφορά την εικόνα της συνδυαστικής προώθησης των χρωμάτων Κraftpaints-Δήμου Αθηναίων-Aia Relate την προέβαλλαν οι ίδιοι οι φορείς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αποτυπώνεται στην εικόνα.

H Druckfarben

Σχετικά με το εταιρικό κομμάτι, τα χρώματα Kraftpaints ανήκουν στην εταιρεία Druckfarben Hellas, με βασικό μέτοχο τον επιχειρηματία Γιώργο Καραβασίλη. Η εταιρεία ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέχρι το 2018 από το οποίο εξήλθε. Στα μέσα του 2016 ξέσπασε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Druckfarben Hellas στον Ασπρόπυργο προκαλώντας μεγάλες ζημιές στην παραγωγή και σημαντικές απώλειες στις οικονομικές επιδόσεις.

Πυρκαγιά, ζημιές και δημόσια προσφορά 
Το έτος 2017 η εταιρεία εμφάνισε μεγάλες ζημιές -3,428 εκατ. ευρώ λόγω της πυρκαγιάς ενώ το 2018 ακολούθησε δημόσια πρόταση από τον Γ. Καραβασίλη αγοράζοντας τις μετοχές των υπόλοιπων μετόχων και βγάζοντας την εταιρεία από το Χρηματιστήριο Αθηνών, αφήνοντας τις ζημιές για τους λοιπούς μετόχους στο παρελθόν.
Δωρεά στο ΕΣΥ

Δωρεά στα νοσοκομεία αναφορά κορωνοϊού

Η Druckfarben προχώρησε προσφάτως σε δωρεά χρωμάτων KraftPaints στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την αναβάθμιση νοσοκομείων αναφοράς για την αντιμετώπιση του Covid-19 (Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, «Ευαγγελισμός», «Αττικόν»). Αυτά έγιναν στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως μας πληροφόρησε η εταιρεία.
Μέχρι στιγμής αντίστοιχη ενημέρωση για την προσφορά χρωμάτων στον Δήμο Αθηναίων δεν έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της.

Πηγή με γνώση των θεμάτων που ρωτήθηκε έλεγε ότι γύρω από τις δραστηριότητες του Δήμου Αθηναίων και του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και άλλων πολιτικών προσώπων, που γνωρίζονται μεταξύ τους, εμφανίζονται να συνεργάζονται άμεσα ή έμμεσα η αδελφή ή η κουμπάρα της αδελφής…

Διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή των χρωμάτων Kraft Paints στα έργα του Δήμου Αθηναίων