ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Μάστιγα οι ελληνοποιήσεις προϊόντων και πρέπει να σταματήσει

Ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ., Άγις Πιστιόλας.

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη συναντήθηκαν προ ημερών μέλη του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούν με εκπροσώπους της Πολιτείας. Η ατζέντα περιελάμβανε θέματα ζωτικής σημασίας για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την εθνική οικονομία, μεταξύ των οποίων ήταν η μάστιγα των Ελληνοποιήσεων και η εντατικοποίηση των ελέγχων της αγοράς για την οποία δόθηκαν προτάσεις, η σύνδεση Αγροδιατροφής με τον Τουρισμό, η προώθηση των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων καθώς και η επιτάχυνση εγκρίσεων των επενδυτικών προγραμμάτων».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μετά την ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τέθηκε υπέρ της Πρωτοβουλίας και της ιδεολογίας της και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των προσπαθειών της θέτοντας υπό εξέταση τα αιτήματα που παρουσιάστηκαν στη σημαντική για το ελληνικό «επιχειρείν» συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας επεσήμανε: «Ο τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ελληνική οικονομία. Ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας που έχουμε με την Κυβέρνηση και τους Εκπροσώπους της μας επιτρέπει να αναδεικνύουμε και να θέτουμε προς επίλυση πάγια ζητήματα που λειτουργούν αποτρεπτικά για τις αμιγώς ελληνικές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό».