Ο επιδέξιος βασιλιάς του real estate και οι κινήσεις για να γλιτώσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και γιατί βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης οι Ολλανδοί του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ

Με μεγάλη καθυστέρηση και αφού προηγουμένως ζητήθηκαν στοιχεία από ξένες υπηρεσίες, κινήθηκαν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς για να διερευνήσουν τη νομιμότητα κεφαλαίων από έναν επιχειρηματία ο οποίος το τελευταίο διάστημα αγοράζει ακίνητα στην Ελλάδα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι ταχύτατος στις κινήσεις του και δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η διαπραγμάτευση της τιμής των ακινήτων.

Αλλωστε τα κεφάλαια προέρχονται από ξένα funds και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες.

Ο επιδέξιος βασιλιάς του real estate φρόντισε μάλιστα να εξασφαλίσει τη βοήθεια του λεγόμενου εθνικού επικοινωνιολόγου για να γλυτώσει τις ενδεχόμενες περιπέτειες με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Βέβαια η ασυλία που προσφέρει το εν λόγω σύστημα τελειώνει όταν αρχίζουν οι περιπέτειες και για τον εν λόγω επιχειρηματία οι περιπέτειες μόλις άρχισαν, αν και η Αρχή για το Ξέπλυμα είναι μεν αποτελεσματικές αλλά κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

*****************

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκονται οι Ολλανδοί του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ μετά τις καταιγιστικές επιθέσεις που δέχονται από ολόκληρο το μιντιακό σύστημα και ισχυρούς παράγοντες της διαπλοκής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, οι Ολλανδοί είναι απογοητευμένοι με τη στάση της κυβέρνησης, η οποία, όπως λένε, με εξαίρεση δύο υπουργούς δεν κάνει τίποτα για να τους προστατεύσει.

Προφανώς οι Ολλανδοί μέτοχοι είχαν την απαίτηση να παίρνει τηλέφωνο το Μαξίμου τους ιδιοκτήτες των media για να εξασφαλίσουν καθεστώς ασυλίας οι Ολλανδοί.

Αυτά βέβαια δεν γίνονται.

Εξάλλου οι ίδιοι είχαν επενδύσει σε επικοινωνιακούς μηχανισμούς οι οποίοι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κρίση αλλά, όταν αποπειράθηκαν να κάνουν παρεμβάσεις, τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Τελικά οι Ολλανδοί άργησαν να αντιληφθούν ότι το κλίμα στην Ελλάδα δεν τους σηκώνει και γι’ αυτό είναι έτοιμοι για όλα.