Τον Ray Pineault νέο γενικό διευθυντή λειτουργικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε η Mohegan

Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ray Pineault ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO). Η συγκεκριμένη εταιρεία συμμετέχει μαζί με την ΓΕΚ Τέρνα, στην μοναδική κοινοπραξία που είναι υποψήφια για την άδεια του καζίνο στο Ελληνικό.

“Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας αντιμετώπισε προκλήσεις αυτήν την χρονιά λόγω της πανδημίας, ωστόσο είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της ομάδας μας έχουν επιταχύνει και έχουν θέσει την MGE σε μια πορεία θετικής δυναμικής (μομέντουμ), με ισχυρή απόδοση σε όλες τις ιδιοκτησίες από την επανέναρξή μας,” δήλωσε ο Mario Kontomerkos, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Πρόεδρος της Mohegan Gaming & Entertainment. “Από το ξεκίνημα, η αποστολή μας ήταν να χτίσουμε την καλύτερη εκτελεστική ομάδα στον κλάδο, και πιστεύω ότι είμαστε καθ’ οδόν προς την επίτευξη αυτής της θέσης με έναν βετεράνο όπως ο Ray στο τιμόνι.”

Ray Pineault , COO
Μετά από σχεδόν 20 έτη υπηρεσίας στο Mohegan Tribe ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Mohegan Sun Connecticut, και πιο πρόσφατα Περιφερειακός Πρόεδρος της MGE, ο Ray Pineault φέρνει μαζί του έναν πλούτο νομικής και επιχειρηματικής γνώσης στον ρόλο του ως Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO). Σε αυτόν τον ρόλο, ο Ray θα επιβλέπει τους περιφερειακούς προέδρους της MGE ώστε να διασφαλίζει την επιχειρησιακή επιτυχία καθεμίας από τις εννέα ιδιοκτησίες του χαρτοφυλακίου της MGE στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Νότια Κορέα.

Ως COO, ο Ray θα διασφαλίζει ότι κάθε μία από τις ιδιοκτησίες της MGE ανά τον κόσμο πληροί ή υπερβαίνει τα σχέδια αναφορικά με τις επιχειρήσεις, την δέσμευση των εργαζομένων, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, τα πολιτιστικά, στρατηγικά και δημοσιονομικά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ρυθμιστικής συμμόρφωσης. Ο Ray συμπληρώνει τη θέση του COO που προηγουμένως κατείχε ο Michael Silberling, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση τον Ιούλιο.